GreenHub, activatie van vier SDG’s

Ontmoeten, uitwisselen, verbinden; daar gaat het om in de GreenHub! Een ‘green office’ voor korte meetings,  inspirerende gesprekken of een moment van ontspanning. De speciale planten in de GreenHub zorgen voor rust en schone lucht. De GreenHub is een originele en functionele oplossing om bijvoorbeeld gebruikers en ruimtes te vitaliseren en de kwaliteit van de dialoog te stimuleren.
Onderzoeken tonen aan dat een groene omgeving je hersenen ontspant, psychische vermoeidheid vermindert en concentratie en prestaties verbetert. Daarnaast zuiveren planten de lucht van fijnstoffen en CO2 en geven daar zuurstof voor terug.

Voorbeeld van SDG activatie
ZINWAARTS brengt vier SDG’s samen in de GreenHub; Welzijn (3), Eerlijk werk (8), Duurzame inkoop (12) en Partnerschappen (17). Speciale planten zorgen voor geestelijke rust en schone lucht. De gebruikte materialen zijn duurzaam of circulair en de productie en opbouw vindt plaats met sociale partners. Voer in de GreenHub een doorgaande dialoog met al je stakeholders. Zo creëer je een rijke voedingsbodem voor partnerschappen om samen waarde te creëren.

Meer weten?
Bel nu met Sjoerd Papa, 06 4842 4843. Of gebruik het contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.