Ontmoeten en ontspannen op het werk? Een groene werkplek? In de GreenHub komt het allemaal samen. En bij MinBuZa hebben ze dat ook ontdekt. Daarom is de GreenHub hun hotspot geworden in de nieuwe netwerkorganisatie. Minder lang vergaderen en meer ontmoeten, lekker tussen de planten. Ontdek hoe ook jouw organisatie kan profiteren van een GreenHub. 

Den Haag, Rijnstraat 8. Dit is het bolwerk van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Minder en korter vergaderen is een wens. Op zoek naar innovatieve oplossingen voor ontmoeten en ontspannen op het werk, brachten wij de interne taskforce “GoedBezig” op het spoor van onze GreenHub. Originele ontmoetingsplaats voor korte meetings, plek om even “offline” te zijn en een voorbeeld bij uitstek van de Sustainable Development Goals. Hier in het hol van de leeuw (want landelijke co√∂rdinatie van de SDG’s) past een GreenHub naadloos. Duurzame materialen, gemaakt en geplaatst door kanjers met een afstand tot de arbeidsmarkt. SDG infopanelen en natuurlijk planten, veel planten. Luchtzuiverend en een weldaad voor de vermoeide geest die van deadline naar deadline stressed. Hier kun je ontspannen op het werk en nieuwe inspiratie opdoen. Of een mooie dialoog voeren met collega’s of bezoekers.

Innovatieve oplossing

Pretty relaxed, ‘even eruit zijn’

Benieuwd hoe de GreenHub ontmoeten en ontspannen op het werk waarmaakt? Biedt deze groene werkplek de gebruikers de mogelijkheid het gesprek (de dialoog) aan te gaan? Wat zijn hun ervaringen? Hier lees je ze:

De ruimte nodigt uit tot een gesprek

De uitstraling is positief en innovatief

Een beschutte en gezellige sfeer

Er is voldoende privacy

‘Een rustgevende ervaring’

Meer weten

Kun jij ook wel een beetje ontspanning op je werk gebruiken? En vindt je ontmoetingen met collega’s en klanten tussen de planten net zo inspirerend als de mensen op Rijnstraat 8? Dan is de GreenHub misschien ook iets voor jouw organisatie. Neem voor meer info contact met ons op via het contactformulier of, nog sneller, bel Sjoerd Papa voor een kennismaking op 06 4842 4843.