Social Impact Festival Utrecht

GreenHub met SDG signing

Ontmoet ZINWAARTS op het S2M Social Impact Festival in Utrecht.
Wat gebeurt er allemaal op het gebied van sociaal ondernemerschap in Utrecht? Welke innovatieve start-ups met hun wereldverbeterende ideeën zijn er? Wil jij je netwerk uitbreiden en kennis maken met de mensen die bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in sociaal ondernemerschap? Vrijdag 12 oktober kom je er achter tijdens het sociaal ondernemerschap festival in de Social Impact Factory Utrecht.

Social impact market place
Vanaf 19:00 kun je over de social impact market lopen en aan diverse activiteiten meedoen. Maak o.a. kennis met de Dialoogversterkers van ZINWAARTS. En ontdek hoe zij jouw organisatie verder kunnen helpen in het bereiken van duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Op de eerste verdieping zijn verder verschillende activiteiten en workshops te bezoeken, allen met als thema sociaal ondernemerschap in en om Utrecht. Naast het deelnemen aan verrassende workshops biedt deze avond ook ruimschoots gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten.

Concept launch
12 Oktober maakt deel uit van een groot spektakel dat in het kader van de concept launch samen met stadsbrasserie en bar de Utrechter wordt georganiseerd (dit event is vanaf 17:00 uur voor genodigden). Op de benedenverdieping kun je vanaf 20:00 uur genieten van live jazz muziek en vanaf 21:00 uur komt er een DJ draaien.

Aanmelden
Je kunt je gratis aanmelden en het hele programma bekijken via deze link.